2009. október 16., péntek

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja............

Oknyomozás, pánikkeltés?  Minden esetre kezdem azt hinni, hogy régi jó közmondásunkat, miszerint "Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél", okkal használták már őseink is. Tudtak valamit.
http://ellenkultura.info/gazdag-istvan-h1n1-mennyei-manna-a-rendszergazdak-szamara/
Ez azonban nem az a cikk, ami a mai napunkat bearanyozza.
Egyre több és több olyan írás jelenik meg interneten és a sajtóban, ami komoly megfontolásra készteti azokat, akik beoltatták volna magukat.
Minden esetre rosszat sejtek. Vajon most, hogy ezt az oltóanyagot lassan ki lehet dobni a szemétbe, fellángol egy újabb járvány? Ki gondoskodik majd arról, hogy egy újabb pánikkeltésnek legyen megint alapja és persze arról, hogy el tudják majd mondani: Mi megmondtuk, de ti nem oltattátok be magatokat.
Ennyi pénzt a világ lakossága nem húzhat ki, a világ gazdaságát irányító lobby zsebéből. Nekünk nincs jogunk áthúzni a számításaikat. Tehát meglátjuk mi a következő lépésük.

2009. október 13., kedd

Vasszigor és bűntetés, ha nem értesz egyet......

Hová tűnt Magyarországról a szólás szabadsága?  Ha nem értesz egyet, bűntetnek.
Lelki szemeim előtt látom, ahogy a fél orvos, természetgyógyász és életmódtanácsadó társadalom, hóna alatt kis bőröndjével, sorban áll a börtön előtt, bebocsátásra várva.
A vád: merte kinyitni a száját és elmondani véleményét a Magyarországon kifejlesztett, majd 6 millió példányban legyártott és piacra dobott vakcina visszáságairól.
Minden esetre, egészen magasan sikerült valaki tyúkszemére lépni.
Elég magasan ahhoz, hogy egy ország törvényi szigorral lépjen fel azok ellen, akik egyébként a hivatalok által leírt és közzétett tényekre, továbbá az orvostudomány által felfedezett, az orvosi egyetemeken tanított és elfogadott élettani hatásokra hivatkozva, ki merték mondani véleményüket.
Hát kérem, ez ma Magyarország. Minden esetre úgy gondolom, ha egy vakcina jóságát, és hasznosságát az ellenoldal szankcionált elhallgattatásával kell bizonyítani, ott valami nem stimmel.
Neked mi a vélményed?